Elektrofläkt i Katrineholm selger elektriske motorer og frekvensomformere.

3-fasemotorer er ett av våre mest solgte produkter. Disse finnes tilgjengelige i mange modeller, fra små, helt lukkede standardmotorer i aluminium, til store støpejernmotorer for potensielt eksplosive miljøer.
Busck-motorer som motorer fra Brook Crompton finnes på lager i Kållered. Med et stort utvalg av el-motorer, kan vi tilby den riktige motoren for ditt behov.

Busck-motorer er tilgjengelige med forskjellig effektivitet IE2, IE3 og IE fra rammestørrelse 160.

For at en elektrisk motor skal være selvstartende, kreves det et roterende felt i motoren. I en tre-fasemotor oppnås dette ved fasedreining i de tre fasene. I en 1-fasemotor kreves en ytterligere vikling som mates med en spenning av fasen med spenningen over hovedviklingen. Denne faseforskyvningen kan oppnås på forskjellige måter. 1-fasemotorer deles som regel inn ved hjelp av å generere denne faseforskyvningen.

Danfoss VLT Drives er verdensledende innen dedikerte frekvensomformere og danner hjertet av bedriften Danfoss. Danfoss sitt brede produktutvalg gjør det mulig å tilpasse til alle typer av motorteknologi. Kompetansen vår, kombinert med en forståelse av industrien, gjør at vi leverer pålitelige og brukervennlige produkter og tjenester som passer det du skal bruke det til.